Durf jij te transformeren? | vrij werk

We kunnen de potentie van de transformatie in het sociaal domein alleen waarmaken als we durven om zelfregie en de goede zorg in het hart van de veranderingen te plaatsen. En zo de ontvanger, de kwetsbare burger dus, het roer te geven van de transformatie.

En hoewel dit in de beleidsdocumenten meestal wel zo ongeveer in orde is, is de praktijk weerbarstig. Het gaat in de transformatie om spannende experimenten die hun weg moeten zoeken tussen woord en daad. Experimenten die lef en creativiteit vragen van alle betrokkenen.

Doe mee en daag ook iemand uit om te transformeren. Verstuur een e-card aan jouw hulpverlener, collega, leidinggevende, medewerker, samenwerkingspartner, bestuurder, toezichthouder, transformatiemanager of aan een politicus.

Durf jij te transformeren?

De schilderijen op deze e-cards zijn het werk van de Utrechtse kunstenares Eline Peek. Wie haar werk voor het eerst ziet, heeft de neiging om geschrokken of beschaamd door te schuifelen of weg te kijken. Maar wanneer we wat beter durven te kijken, dan pas blijkt het inlevingsvermogen van de kunstenares, haar mededogen met de kwetsbare mens.

E-card | Durf jij consequent voor het aanpassen van de organisatie te kiezen_000001